Kolarov: Borcu čestitke, nama bodovi

Optimizam u redovima Olimpika

Kolarov: Borcu čestitke, nama bodovi

O. Lekić

Kapiten Olimpika Nikola Kolarov pred duel 29. kola Premijer lige sa banjalučkim Borcem najavljuje pobjedu svoje momčadi.

"Prošle sezone sam nastupao za Borac, gdje sam proveo jedan fini period, međutim sada sam u Olimpiku i kao profesionalac misli su mi usmjerene samo na Olimpik i što bolje rezultate sa mojim sadašnjim klubom. Daću sve od sebe za što bolji rezultat na terenu. U ekipi Borca imam dosta prijatelja sa kojima sam nastupao, ali dok traje utakmica naše prijateljstvo ne igra nikakvu ulogu", rekao je Kolarov.

Borac će u ovaj duel ući na krilima osvojenog trofeja Kupa Bosne i Hercegovine, a kako sam Kolarov kaže, on i njegovi saigrači čestitat će Borcu, a bodove će donijeti u Sarajevo.

"Ovom prilikom želim da čestitam Borcu na osvojenom trofeju. Pokazali su da se može u Premijer ligi igrati na svakom terenu, a njihov trijumf dobiva na težini kada se zna da je ostvarena protiv lidera Željezničara i to na njihovom terenu. Također drago mi je da ćemo upravo mi gostovati u Banja Luci nakon osvajanja trofeja pa sam siguran da će ambijent na tribinama biti fenomenalan, te ćemo moći igrati u pravoj fudbalskoj atmosferi", rekao je Kolarov i dodao:

"Naš stručni štab i mi igrači smo imali priliku da vidimo kako igra ekipa Borca, koje su njihove prednosti, ali i mane. Sigurno je da ćemo mi pokušati iskoristiti njihove mane. Ipak, ne bih ovom prilikom pričao o taktici. Ono što mogu reći je da smo domaćinu spremili cvijeće za čestitku, a bodove iz ove utakmice želimo donijeti u Sarajevo."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.