Kolašinac: Bit ću spreman za naredni meč Schalkea

Oglasio se bh. reprezentativac

Kolašinac: Bit ću spreman za naredni meč Schalkea

Schalke i Wolfsburg podijelili su bodove u sklopu 29. kola Bundeslige, a mjesto u početnoj postavi tima iz Gelsenkirchena našao je Sead Kolašinac koji je bio primoran susret završiti ranije. 

Iako se smatralo da je bosanskohercegovački reprezentativac obnovio povredu, Kolašinac se oglasio putem svog Facebook profila i poručio da će biti spreman već za narednu utakmicu Schalkea. 

"Dragi navijači, jučer sam ponovo od prve minute zaigrao za Schalke i osjećam se potpuno spremno za nove izazove u mom klubu. Mislim da sam igrao na visokom nivou, sve do udarca u list noge, zbog kojeg sam morao napustiti teren. Nije ništa ozbiljno i biću potpuno spreman već za naredni meč Schalkea, a naravno moj dolazak na okupljanje reprezentacije u junu ne dolazi u pitanje! Hvala na vašoj brizi i podršci", napisao je Kolašinac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.