Kolašinac i Boateng dobili "petice"

Najlošije ocijenjeni fudbaleri Schalkea

Kolašinac i Boateng dobili "petice"

Fudbaleri Schalkea u proteklom 13. kolu Bundeslige remizirali su na gostovanju kod Eintracht Frankfurta, a popularni Rudari uspjeli su prokockati prednost od dva gola. 

Ipak, nakon što su domaći preokrenuli na 3:2, gosti su četiri minute prije kraja susreta uspjeli postići pogogak za konačnih 3:3 i na taj način su spriječili Eintracht da dođe do jubilarne 400. bundesligaške pobjede.

Novopečeni bh. reprezentativac Sead Kolašinac igrao je do 70. minute u meču u kojem je već u 17. minuti susreta tim iz Gelzenkirchena vodio sa 0:2, a dvadeset minuta prije kraja zamijenio Austrijanac Fuchs.

Mladi fudbaler koji je pružio vrlo dobru partiju u prijateljskom susretu protiv Argentine od većine njemačkih novinara dobio je slabe ocjene za nastup u duelu u kojem su "kraljevsko-plavi" prokockali ubjedljivu prednost. 

Kolašinac je baš kao i njegov kolega Kevin-Prince Boateng "nagrađen" peticom od lista WAZ (derwesten.de).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti