Kolašinac i Farfan spremi za gostovanje u Nürnbergu

Jens Keller može odahnuti

Kolašinac i Farfan spremi za gostovanje u Nürnbergu

Nakon što se slegla prašina oko moguće smjene Jensa Kellera, trener Schalkea se konačno maksimalno može skoncentrisati na rad sa svojom ekipom.

Tim iz Gelzenkirhena će u okviru 17. kola Bundeslige gostovati kod Nürnberga, jedine ekipe koja u dosadašnjem dijelu sezone nije upisala niti jednu pobjedu, te se nalazi na pretposljednjoj poziciji sa 10 osvojenih bodova, dva više o fenjeraša Eintracht Braunschweiga.

Iako je bio pod znakom pitanja za ovaj susret bh. reprezentativac Sead Kolašinac, koji je u prošlom kolu u domaćoj pobjedi od 2:0 nad Freiburgom bio jedan od najboljih u timu Rudara, putovati će sa ekipom na gostovanje kod Nürnberga, potvrdili su iz redova Schalkea.

Pored bh. reprezentativca, koji je imao problema sa mišićem, upitan za ovaj susret bio je i Jefferson Farfan, ali će i on sa "kraljevsko-plavom" ekspedicijom put Nürnberga gdje će Schalke juriti svoju devetu ovosezonsku pobjedu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.