Kolašinac među pet najtalentovanijih bekova na svijetu

Izbor portala Fussballtransfers.com

Kolašinac među pet najtalentovanijih bekova na svijetu

Portal Fussballtransfers.com svrstao je našeg Seada Kolašinca među pet najtalentovanijih igrača na svijetu na poziciji lijevog beka. 

Kolašincu društvo prave još Jetro Williems iz PSV Eindhovena, potom Lucas Digne iz PSG-a, Luke Shaw iz Southamptona, te Fabinho iz Monaca.

„Na početku svoje profesionalne karijere izborio se za status prvotimca u Schalkeu. Može igrati sve pozicije u odbrani, ali se nametnup kao lijevi bek. Do izražaja je tu došla dinamika i izražen osjećaj za igru prema naprijed. Vrhunac je doživio na nedavnoj utakmici protiv Hannovera kada je bio asistent Jefersonu Farfanu. Iako je igrao za sve selekcije Njemačke, od nedavno nastupa za zemlju svog porijekla, Bosnu i Hercegovinu,“ naveo je novinar pomenutog portala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije