Kolašinac: Najviše bih volio da dobijemo PSG

Priželjkuje duel sa Ibrahimovićem

Kolašinac: Najviše bih volio da dobijemo PSG

Jedan od trojice bh. reprezentativaca koji su sa svojim klubovima obezbijedili učešće u osmini finala je Sead Kolašinac, koji je sa svojim Schalkeom nakon domaće pobjede nad Baselom od 2:0 osigurao plasman u eliminacionu fazu.

"Najviše bih volio da dobijemo PSG, ali koga god da izvučemo biće teško jer su u bubnju sve odlične ekipe", rekao je bh. reprezentativac Sead Kolašinac koji je jučer pružio sjajnu partiju u pobjedi Rudara od 2:0 nad Freiburgom.

I dok bi rijetki poželjeli moćni PSG, Kolašinac očito želi da njegov tim odmjeri snage sa jednim od najjačih timova u takmičenju.

Talentovani reprezentativac svoje najbolje partije u prošloj sezoni Lige prvaka pružio je upravo u osmini finala u duelima protiv Galatasaraya kada je odlično čuvao velikog Didiera Drogbu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.