Zmaj za klupsku TV

Kolašinac navijačima Schalkea čestitao Novu godinu

Sead Kolašinac nakon problema sa mišićem natkoljenice ustalio se u ekipi Schalkea, koja je u posljednjoj utakmici u ovoj godini u okviru 17. kola Bundeslige remizirala na gostovanju kod Nürnberga odigravši 0:0.

Pred odlazak na pauzu novopečeni bh. reprezentativac koji je za našu selekciju debitovao u prijateljskom susretu sa Argentinom u St. Louis u

"Gdje ste navijači Schalkea? Sve najbolje za Novu godinu i gledajte nas na stanici Schalke 04 gdje možete vidjeti par vijesti", poručio je reprezentativac BiH na bosanskom jeziku. 

Fudbaleri kluba iz Gelzenkirhena svojim obavezama se vraćaju već na samom početku 2014. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.