Kolašinac poželio Jeseu brz oporavak
Foto: EPA

Ne može vratiti vrijeme

Kolašinac poželio Jeseu brz oporavak

Edmir Škorić

Bosanskohercegovački reprezentativac Sead Kolašinac poželio je brz oporavak Jeseu Rodriguezu, mladom španskom nogometašu kojeg je povrijedio u jučerašnjem susretu osmine finala Lige prvaka.

Kolašinac je nenamjerno faulirao Jesea na početku utakmice Real - Schalke (3:1), a povreda se pokazala daleko ozbiljnijom nego što se to u prvi mah činilo. Naime, španski reprezentativac propustit će ostatak sezone jer su mu potrgani ligamenti koljena.

Naš reprezentativac je preko noći, za neke, postao omražen. No, činjenica je da je Kolašinac samo odrađivao svoj posao u dresu kluba iz Gelsenkirchena i da se onakve povrede, na žalost, u nogometu jako često događaju. Niti je imao loše namjere niti je sudar mogao izbjeći.

Iako ne može vratiti vrijeme i pomoći Jeseu da što prije ozdravi, Kolašinac se oglasio na društvenim mrežama i poželio igraču Reala brz oporavak.

Na tri jezika, njemačkom, bosanskom i engleskom, Sead je zaželio Jeseu brz oporavak. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije