Kolašinac "završio" karijeru defanzivcu Swanseaja
Foto: Screenshot

Fantastičan potez

Kolašinac "završio" karijeru defanzivcu Swanseaja

E. Čaušević

Arsenal je jučer na Emiratesu nakon preokreta savladao Swansea (2:1) u meču desetog kola engleskog Premiershipa.

Fenomenalnu utakmicu ponovo je odigrao bh. reprezentativac Sead Kolašinac koji je postigao gol i upisao asistenciju, te je bio najzaslužniji što su Topnici upisali pobjedu. Navijači Arsenala "zapalili" su društvene mreže nakon sjajne partije Kolašinca koji je za kratko vrijeme postao miljenik na Emiratesu.

Kolašincu je u jučerašnjoj utakmici išlo sve od noge, a video koji je jutros u centru pažnje jeste sjajno dodavanje petom za Alexisa. Engleski mediji su ovaj potez objavili uz poruku da je Kolašinac "završio" karijeru defanzicu Swanseaja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi