Kolašinac u prvom planu, Fuchs ide na transfer listu

Tvrdnje njemačkih medija

Kolašinac u prvom planu, Fuchs ide na transfer listu

Christian Fuchs mogao bi ove zime napustiti Schalke 04 i sreću potražiti u nekom drugom klubu. 

Nezadovoljni Fuchsovim igrama ove sezone čelnici Schalkea navodno se žele odreći njegovih usluga. Austrijanac je u dresu Schalkea jesenas odigrao samo 669 minuta, a na njegovoj poziciji sa uspjehom su nastupili mladi Dennis Aogo i naš Sead Kolašinac.

U Aogou i Kolašincu Fuchs je dobio ozbiljnu konkurenciju, na terenu provodi sve manje vremena i nije isključeno da ode, pišu njemački mediji.

Schalke ove zime želi podmladiti tim, a osim Fuchsa bivši bi mogli postati i Chinedu Obasi, Anthony Annann , Lars Unnerstall i Tim Hoogland.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti