Kolašinac zbog lakše povrede ne igra protiv Hannovera?

Prije vremena napustio trening

Kolašinac zbog lakše povrede ne igra protiv Hannovera?

Schalke je odlično otvorio proljetni dio sezone, a značajan doprinos pobjedama nad Hamburgom i Wolfsburgom dao je reprezentativac BiH Sead Kolašinac. 

Na posljednjem meču Schalkea Kolašinac je povrijedio skočni zglob zbog čega je preskočio nekoliko treninga početkom sedmice. Jučer je Kolašinac pokušao raditi punim intezitetom, ali je nažalost zbog bolova prije vremena morao u svlačionicu.

Osim Kolašinca zbog povrede je trening napustio i Benedikt Howedes. Howedes i Kolašinac vjerovatno će propustiti naredni meč koji je na programu u nedjelju, oglasili su se iz Schalkea.

Nedjeljni protivnik Schalkea je Hannover, a osim Howedesa i Kolašinca u timu vjerovatno neće biti ni Jeffersona Farfana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.