Koliko god bio dobar, SMS je preskup Juventusu

Bianconeri odustaju?

Koliko god bio dobar, SMS je preskup Juventusu

Srbijanski fudbaler Sergej Milinković-Savić ovog ljeta će biti među najtraženijim fudbalerima na tržištu.

Milinković-Savić ove sezone briljira u dresu Lazija i sve je izvjesnije da će na kraju sezone napustiti rimski klub, pogotovo ukoliko se uzme u obzir da za njegove usluge bitku vode najveći klubovi.

Među njima je i Juventus, međutim italijanski mediji tvrde kako će čelnici Stare dame odustati jer ne mogu da ispune zahtjev Lazija od 100 miliona eura za transfer. U Laziju zbog velikog interesovanja ne žele razmatrati ponude niže od pomenute sume, dok je Juventus spreman da ide najviše do 60 miliona.

Kako god bilo, navijači Lazija su se već pomirili sa sudbinom da će morati da se pozdrave sa Sergejem na kraju sezone i već se pitaju šta će u klubu uraditi sa silnim novcem koji će dobiti za sjajnog veznjaka.

Bivši igrač Genka i Vojvodine je ove sezone odigrao, računajući sva takmičenja, 34 utakmice za Lazio. Pritom je postigao 11 pogodaka uz šest proigravanja.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi