Koliko košta da vaše dijete izađe na teren sa igračima Premiershipa?
I, dok neki ma ne pada ni na pamet da se to naplaćuje, klubovi od ovakvog vida zabave za dječake vrlo dobro zarade.

U BiH bi to rijetko ko mogao priuštiti

Koliko košta da vaše dijete izađe na teren sa igračima Premiershipa?

Teme:

Vjerovatno se rijetko ko ikada pitao da li i koliko klubovi iz engleskog Premiershipa naplaćuju dječacima da izađu na teren sa fudbalerima prije početka susreta.

E, pa evo prilike da i to otkrijemo za one koje interesuje. Neki klubovi uzimaju ogroman novac kako bi djeci izašli u susret i omogućili im da igrači izađu s njima na teren, dok drugi pak to rade besplatno.

Primjera radi, ekipa Swansea je, dok se takmičila u Premier ligi, naplaćivala čak 478 funti za ovako nešto, a sada su Labudovi to smanjili na oko 400 obzirom da su ispali iz lige i igraju Championship.

Glasnogovornik ovog kluba iz Velsa pojašnjava da klub nešto manje novca uzima za utakmice koje se igraju tokom sedmice u odnosu na one koje se igraju vikendom te dodaje da je ovo jedno veliko iskustvo za dječake koji ga dožive i da ga se obično sjećaju dugo vremena.

Zanimljivo, od ekipa iz Premiershipa samo tri kluba naplaćuju više novca za ovu vrstu zabave dječacima i to Everton, West Ham United i Leicester City. Arsenal, Chelsea, Huddersfield, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Newcastle United i Southampton ovo rade besplatno. Oni biraju dječake iz svojih omladinskih kategorija i upriliče im zadovoljstvo izlaska na teren s njihovim herojima.

Ako se ikada odlučite da uplatite 478 funti kako bi vaše dijete izašlo na teren sa igračima Swansea, evo šta ćete dobiti za uzvrat osim toga što će vaše dijete biti sretno: Repliku Swanseaovog dresa za maskote, certifikat Swansea Cityja potpisan od strane kapitena kluba, fotografiju na dan susreta, fotografiju sa kapitenima klubova i sucima susreta, hranu za četiri osobe (uključujući i maskotu), četiri karte za susret, izvođenje penala na poluvremenu utakmice.

Promo

Top Komentari

heepeek
uskoro će i Džekina Sofijica da izađe na teren u miniću i da poselami tribine ko i mama Amra hahahahaha
9 51
Nepoznat_tip
Realno dobra ponuda
36 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi