Koljić: Bolji smo tim od Čelika

Centarfor Krupe poručio

Koljić: Bolji smo tim od Čelika

D. Vejo

Slobodan Starčević i njegovi izabranici će u okviru 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na svom terenu dočekati ekipu Čelika iz Zenice. 

U ovaj susret, banjalučki sastav ulazi nakon dva vezana poraza od Zrinjskog i Željezničara te će meč sa Zeničanima biti odlična prilika da poprave utisak i tako osvjetle obraz pred svojom publikom. 

Svoja očekivanja pred ovu utakmicu kazao je najbolji strijelac Banjalučana, koji ističe kako bi i minimalan ishod u njihovu korist, bio dovoljan.

"Čeka nas teška utakmica sa ekipom Čelika. Međutim, moje mišljenje je da smo mi bolji tim od njih te da ćemo osvojiti sva tri boda na svom terenu. Ovo je došta važna utakmica za nas, bili bismo zadovoljni i minimalnim trijumfom od 1:0", istakao je napadač Krupe, Elvir Koljić.

Prije ovog kola, Krupa zauzima šestu poziciju na tabeli sa 30 osvojenih bodova, dok je Čelik pretposljednji tim u ligi sa 11.

Kada je u pitanju Koljić, on je u ovom momentu šesti strijelac lige sa osam pogodaka.

Utakmica između Krupe i Čelika na rasporedu je sutra od 15 sati u Banjaluci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije