Koljić: Pogodak na Koševu mi mnogo znači

Najbolji strijelac Krupe za SportSport.ba

Koljić: Pogodak na Koševu mi mnogo znači

Samir Mlaćo

Nogometaši Krupe jučer su na Koševu remizirali protiv FK Sarajevo (1:1) u 5. kolu Lige za prvaka.

Krupljani su tako poremetili planove Sarajeva i prema svemu sudeći otpisali bordo momke u borbi za prvo mjesto. Jedini pogodak za Krupu postigao je Elvir Koljić (21) kojem je to bio deseti pogodak u sezoni.

"Sigurno da nama bod više odgovara od ekipe Sarajeva i da smo zadovoljniji. Taj bod bi nam mogao puno značiti u borbi za četvrto mjesto, a što se tiče same utakmice mislim da je bila dobra i puna šansi na obje strane. Nismo iskoristili neke svoje šanse, kao ni Sarajevo svoje, te mislim da je remi najrealniji rezultat", priča Koljić za SportSport.ba.

Šest utakmica Koljić nije postigao pogodak, pa je posebno sretan što je prekinuo golgeterski post.

"Taj pogodak mi mnogo znači nakon ove male pauze bez pogotka i puno će mi značiti za nastavak prvenstva. Žalimo za neiskorištenim šansama, ali smo zadovoljni bodom", jasan je napadač Krupe.

Na pauzi se povezivao sa dosta klubova, čak i sa jednim iz Francuske, ali na kraju je ostao u Krupi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Što se tiče odlaska, ponuda je bilo, ali ništa konkretno, tako da sam još u Krupi. Ako bude konkretna ponuda, svakako da ću razmisliti o odlasku", dodao je na kraju razgovora za SportSport.ba prvi strijelac Krupe Elvir Koljić.

Na listi strijelaca BH Telecom Premijer lige Koljić je na trećem mjestu, a deset pogodaka su također postigli i Mersudin Ahmetović (FK Sarajevo), te Marko Obradović (FK Radnik).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi