Koljić: Želimo tri boda protiv Olimpica

Prvi strijelac Premijer lige BiH

Koljić: Želimo tri boda protiv Olimpica

Sa pet pogodaka Elvir Koljić prvi je strijelac dosadašnjeg dijela Premijer lige BiH.

Napadač Krupe postigao je najmanje po gol na svakoj prvenstvenoj utakmici, a sa takvim trendom ovaj mladi fudbaler želi da nastavi i u narednim duelima.

"Drago mi je što se niz nije prekinuo protiv odlične ekipe Sarajeva, a nadam se da neće barem još neko vrijeme. Kada je u pitanju jučerašnja utakmica, moram reći da smo igrali rasterećeno i da smo dobro stajali na terenu. Imali smo nekoliko odličnih šansi, koje nismo realizovali, te ostaje svakako žal što nismo stigli do boda na Koševu. Zadovoljan sam izdanjem ekipe i mislim da ćemo tek u sljedećim utakmicama pokazati koliko vrijedimo. U subotu dočekujemo sastav Olimpica i tu jurišamo na tri boda i povratak u gornji dio tabele", rekao je Koljić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon četiri odigrana kola banjalučki tim zauzima šesto mjesto sa pet osvojenih bodova, dok se njihov naredni rival, ekipa Olimpica, nalazi na pretposljednjem mjestu sa tri boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi