Koln bez Podolskog 5 sedmica

Povreda pogoršana na posljednjoj utakmici

Koln bez Podolskog 5 sedmica

A. Beganović

Njemački reprezentativac i igrač Kolna, Lucas Podolski, prema pisanju njemačkih medija sa terena će odsustvovati 5 sedmica zbog povrede leđa koju je zadobio prije nekoliko dana na treningu pa je pogoršao na susretu njegovog kluba i Borussije iz Dortmunda.

Njemački Bild piše da je Podolski jučer posjetio kliniku Media u Kolnu gdje je pregledan, a potom je i primio injekciju protiv bolova.

"Zabrinut sam. Dosta je ekstremna povreda. Imao sam jednom sličnih problema dok sam igrao u Bayernu i nisam igrao sedmicama. Zato ovoga puta moram tretirati tretirati jako ozbiljno", rekao je njemački reprezentativac za Bild.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.