Koln u problemima pred meč sa Bayerom

Koln u problemima pred meč sa Bayerom

Midhat Šljivak

Posljednji u nizu fudbalera Kölna koji je otpao za subotnji bundesligaški duel protiv Bayera je brazilski odbrambeni igrač Pedro Geromel. 

Geromel je otpao za susret zbog povrede lista i tako se pridružio listi povrijeđenih na kojoj se nalaze Ammar Jemal, Kevin Pezzoni, Henrique Sereno i Mišo Brečko.

 

Također, u napadu će Köln biti oslabljen za najboljeg strijelca Lukasa Podolskog, koji se tek vratio treninzima nakon tri sedmice pauze zbog povrede gležnja lijeve noge.

Moguće je da strijelac 15 bundesligaških golova ove sezone na kraju ipak zaigra, ali ako bude potreban svom timu pred sami kraj susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.