Kolumbijci nisu birali sredstva da zaustave Messija

Služili se svakakvim trikovima

Kolumbijci nisu birali sredstva da zaustave Messija

Četvrtfinalnu utakmicu Copa Americe između Argentine i Kolumbije obilježila je izuzetno gruba igra kolumbijskih fudbalera.

Kolumbijci su propisno "istukli" svoje protivnike, a pravo je čudo kako je meč završen bez ijednog crvenog kartona, iako je već u prvom poluvremenu glavni sudac utakmice podijelio čak šest javnih opomena.

Posebno su se Kolumbijci pobrinuli za Lea Messija, kojem su priredili specijalan tretman. Ponajbolji fudbaler Barcelone se morao boriti protiv raznih trikova svojih čuvara. Na kraju je vrijedilo, jer se sa svojim saigračima radovao plasmanu u polufinale.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti