Komarčević koban za Olimpic, Mladost slavila s 1:0

Prvi gostujući poraz Olimpica

Komarčević koban za Olimpic, Mladost slavila s 1:0

Adnan Beganović

U posljednjem susretu jesenjeg dijela premijerligaške sezone fudbaleri Mlasdosti su u Bijeljini s minimalnih 1:0 savladali Olimpic, koji će tako na odmor ipak otići s gostujućim porazom.

Po dosta lošim uslovima za igru, te na katastrofalnom terenu, koji je ličio na oranicu, Mladost je s minimalnih 1:0 savladala Olimpic.

U prvom poluvremenu vidjeli smo po jednu polupriliku na obje strane, Komarčević je u 10. minuti glavom šutirao sa pet metara, no lopta je otišla iznad Olimpicovog gola, da bi u 28. minuti Duljević oprobao udarac, ali golman Mladosti je siguran.

Prvo uzbuđenje u drugom poluvremenu vidjeli smo u 68. minuti kada je Vasić dobro šutirao, no Hamzić je siguran. Samo dvije minute kasnije najbolju priliku na susretu je imao Kapić, koji sa 10 metara šutira u dobro postavljenog Tripića.

I kada se činilo da će susret završiti bez pogodaka, Komarčević nakon velike greške gostujućih fudbalera, postiže pogodaz za pobjedu i tri zlata vrijedna boda Mladosti.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.