Komarčević: Kozara je kvalitetna ekipa, biće teška utakmica

Mladost dočekuje Kozaru

Komarčević: Kozara je kvalitetna ekipa, biće teška utakmica

D. Vejo

Fudbaleri Mladosti prokockali su šansu da završe kao prvoplasirani tim na tabeli u Prvoj ligi Republike Srpske. Glavni krivac za to je upravo Kozara, s kojom su remizirali u Gradišci (1:1) i tako zaostali korak za Krupom.

Priliku da se revanširaju, tim iz Velike Obarske imat će ovog vikenda. Kada u okviru play-offa lige igraju prvi meč na svom terenu upravo protiv crveno-bijelih.

"Kozara ima mlad ali odličan tim. Remizirali smo sa njima u Gradišci i to nas je koštalo prvog mjesta. Ali kao i svaku pa tako i ovu utakmicu mi idemo na pobjedu. Naš cilj je od početka jasan, plasman u Premijer ligu. Imaju dosta pojedinaca koji mogu prelomiti meč a na klupi im sjedi jedan veliki stručnjak i ime, Velimir Stojnić. Poštujemo Kozaru, ali idemo na pobjedu. To je jedino što nas zanima", rekao je za SportSport.ba kapiten Mladosti, Dragiša Komarčević.

Meč između ova dva tima, biće svakako derbi play-offa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi