Komarčević: Uz čvrstu igru možemo do tri boda

Mladost gostuje u Bijeljini

Komarčević: Uz čvrstu igru možemo do tri boda

D. Vejo

Fudbaleri Mladosti iz Velike Obarske će u ovkriu petog kola play-off faze Prve lige Republike Srpske gostovati u Etno selu Stanišići kod ekipe Zvijezde 09.

Ekipa Mladosti zauzima drugu poziciju na tabeli te u stopu prati Krupu sa samo bod zaostatka. O predstojećem meču pričao je jedan od članova tima iz Velike Obarske.

"Idemo u Etno selo Zvijezdi, to je kao mali gradski derbi. Očekujemo prije svega jednu dobru i kvalitetnu utakmicu i nadamo se pozitivnom rezultatu tačnije pobjedi koja nam i dalje ostavlja nadu u borbi za prvo mjesto i plasman koji vodi u Premijer ligu BiH. Atmosfera je na zavidnom nivou, tako da tri boda ne bi trebala izosati", zaključio je za SportSport.ba kapiten Mladosti, Dragiša Komarčević.

Utakmica između Zvijezde 09 i Mladosti igra se danas od 16.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi