Kombinovani sastav Mladosti poražen od Ljubuškog
Kakanjci su danas nastupili u kombinovanom sastavu, ali to svakako ne može biti opravdanje za poraz od ekipe Ljubuškog

Treća utakmica i treći poraz kluba iz Kaknja

Kombinovani sastav Mladosti poražen od Ljubuškog

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja danas su odigrali i treću pripremnu utakmicu. Na pomoćnom terenu mostarskog Veleža, klub iz Kaknja snage je odmjerio protiv drugoligaša ekipe Ljubuškog. Na kraju pobijedila je ekipa Ljubuškog rezultatom 1:3.

Izabranici Nemanje Miljanovića nakon poraza od NK Vis Simm-Bau (3:1), te od Željezničara (4:1), danas su odmjerili snage protiv lidera Druge lige FBiH, grupa Jug, ekipom Ljubuškog.

Kakanjci su u ovaj duel istrčali u kombinovanom sastavu, a čini se da je danas bila i posljednja šansa za pojedine igrače da pokažu šta znaju. Ljubuški je odigrao sjajno prvo poluvrijeme te golovima Andreja Markića iz slobodnog udarca i Luke Nižića okončali prvo poluvrijeme u svoju korist rezultatom 0:2.

U drugom poluvremenu priliku za igru su dobili i ostali igrači, a Mladost je uspjela da postigne gol preko veznjaka Demirela Veladžića. Ipak pobjedu ekipi Ljubuškog ovjerio je danas sjajni Luka Nižić za konačnih 1:3 za tim iz Ljubuškog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladost je u ovoj utakmici nastupila u sastavu: Dizdarević, Šabanović, Jusić, Jahić, Mahmić, Nuhanović, Bjeloš, Hrustanović, Kovač, Mujkić i Šarić. Još su igrali: Pirija, Vazda, Begić, Alić, Veladžić, Čago, Miljanović i Čerimagić.

Treba napomenuti da u ovom meču nisu nastupili Hiroš, Hadžić, Dedić, Bukvić, Dejanović, Žulj, Šišić i Sadiku.

Top Komentari

Najbolja opcija je da ekipu vodi najbolji trener u BiH a to je pomoćnik Čengić.
0 2
Brazuka
Treneru drugi naređuju ko da igra. Federalna liga uskoro
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi