Komentator RTS-a u transu nakon pobjede Orlića na penale

Srbija je u polufinalu

Komentator RTS-a u transu nakon pobjede Orlića na penale

Velika drama viđena je u penal seriji tokom četvrtfinala Svjetskog prvenstva na Novom Zelandu za fudbalere mlađe od 20 godina u duelu Srbije i Sjedinjenih Američkih Država. 

U-20 selekcija Srbije plasirala se u polufinale nakon boljeg izvođenja penala, a kada je Maksimovićeva bomba bijele tačke završila u golu komentator RTS Aleksandar Stojanović, koji je prenosio meč, nije se mogao suzdržati.

Doslovno je zaurlao "Srbija je u polufinalu", a kako i ne bi kada su naše istočne komšije jedina selekcija koja će u polufinalnim susretima braniti čast evropskog fudbala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.