Komitet mora reagovati ili da sačekamo da padne mrtva glava
FOTO: Bljesak.info

Zapaljen kombi navijača Slavije

Komitet mora reagovati ili da sačekamo da padne mrtva glava

A. Beganović

Navijačkim neredima u našoj zemlji definitivno se ne može stati u kraj. Kako je Komitet za normalizaciju odobrio povratak gostujućim navijačima na stadione, huliganski neredi su postali svakodnevnica.

Tako su samo jučer i danas zabilježena četiri velika huliganska ispada. Prvo su u Mostaru svoj šou imali navijači Željezničara, koji su demolirali jedan lokal u ovom gradu.

Malo zatim i navijači Zrinjskog su iz osvete napali nedužne ljude u jednom lokalu u Mostaru, da bi kasno sinoć navijači Borca po povratku iz Zenice uništili vagone u kojima su se vraćali za Banja Luku.

I to nije sve, večeras su ponovo navijači, još uvijek se ne zna kojeg kluba, napali navijače Slavije, koji su se vraćali iz Gabele.

Navijačima Slavije zapaljen je kombi u kojem su se vozili, vozač istog je povrijeđen, dok su na svu sreću ostali prošli bez povreda.

Navijačkim neredima se ne nazire kraj, na potezu je Komitet za normalizaciju, koji pod hitno radi onih koji vole najvažniju sporednu stvar na svijetu, mora ponovo zabraniti organizovan dolazak gostujućih navijača na utakmice jer je očigledno da ovako dalje ne može.

Ili ćemo svi zajedno čekati da ponovo padne mrtva glava.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti