Kompany: Samo dvije riječi, Tim Howard

Kapiten Belgije nakon utakmice sa SAD

Kompany: Samo dvije riječi, Tim Howard

Fudbalska reprezentacija Belgije sinoć je u Salvadoru na stadionu Arena Fonte Nova slavila protiv Sjedinjenih Američkih Država. 

Posljednju utakmicu osmine finala Svjetskog prvenstva Belgija je riješila u svoju korist tek u produžecima, a pobjedu Belgijancima donijeli su Lukaku i De Bruyne. Najzaslužniji što je utakmica otišla u produžetke je golman SAD, Tim Howard. 

Nakon utakmice kapiten reprezentacije Belgije, Vincent Kompany na svom Facebook profilu napisao je: "Samo dvije riječi, Tim Howard. Poštovanje." Što dovoljno govori o partiji golmana Evertona. 

"Činjenica je da smo izašli iz grupe smrti. Ispali smo od velike reprezentacije kakva je Belgija, ali bili smo jako, jako blizu. Nema sumnje da ćemo se vratiti još jači," rekao je nakon utakmice Tim Howard.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.