"Kompletan je igrač, recite mi ko ne bi želio Koljića u ekipi?

Emil Sandoi hvalio bh. napadača

"Kompletan je igrač, recite mi ko ne bi želio Koljića u ekipi?

A. Beganović

Bosanskohercegovački napadač Elvir Koljić pruža fenomenalne partije na otvaranju sezone u Rumuniji.

Njegova Craiova upisala je četiri pobjede iz isto toliko mečeva i nalazi se na vrhu tabele, a Koljić je najzaslužniji za sjajno otvaranje sezone ovog rumunskog tima.

U četiri kola bosanskohercegovački napadač je postigao pet pogodaka i nalazi se na vrhu liste strijelaca, a nekadašnji trener ovog tima, te bivši selektor mlade reprezentacije Rumunije "sipao" je pohvale na račun Koljića.

"Ko u ekipi ne bi želio napadača poput Koljića? Bilo koji trener bi ga želio u timu. On je igrač koji pomaže timu, posebno u ključnim trenucima utakmica", istakao je Emil Sandoi.

"Igrač je koji je pogodan i za kombinatoriku, sjajno je građen i dobro igra glavom. Nije ni spor, sve u svemu, kompletan fudbaler. Kada je bio povrijeđen mnogo je nedostajao ekipi", dodao je rumunski stručnjak.

Top Komentari

Sadik82
Haj ohanite s ovim. Da valja ne bi igrao u Rumuniji. Vidjeli smo ga izmedju ostalog sad u reprezentaciji. Taraba.
3 6
Beclija90
Dobro je vise sa ovim...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije