Konačan dogovor početkom naredne sedmice

Hajrović jednom nogom u Galati

Konačan dogovor početkom naredne sedmice

Sportski direktor Galatasaraya Bulent Tulun već je boravio u Zurichu gdje je razgovarao sa čelnicima Grasshoppersa oko transfera Izeta Hajrovića. 

Početkom naredne sedmice za sto bi trebali sjesti predstavnici klubova i Hajrović u društvu oca kada bi se posao trebao i završiti.

U Turskoj se pojavila vijest da bi Hajrović uskoro mogao osim bosanskog dobiti i turski pasoš kako bi Galatasaray izbjegao problem oko kvote stranaca u Turskoj.

Hajrovićev djed je turskog porijekla, a njegovi roditelji prije Švicarske jedan period svog života proveli su u Turskoj.

Grasshoppers je u finansijskoj krizi i prioritet Uprave kluba je prodaja Hajrovića u zimskom prelaznom roku. Turski mediji barataju cifrom od četiri miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.