Konačni obračun u Milanu: Alcatraz ili Zabranjeni?

Zakazana velika tučnjava u blizini Milana

Konačni obračun u Milanu: Alcatraz ili Zabranjeni?

Adnan Beganović

U okviru 3. kola Evropske lige Partizan će gostovati kod Intera, a sukobljene frakcije Grobara, Alcatraz i Zabranjeni, najavili su u Milanu veliku tučnjavu.

Prema pisanju srbijanskog Kurira dvije pomenute frakcije Grobara sukobit će se na tajnoj lokaciju nedaleko od Milana, a poraženi će navodno zauvijek napustiti Partizanov stadion.

"Nema mjesta za obje grupe, a sukob u Nišu je prelio čašu i vrijeme je da konačno završimo s ljudima koji po nečijim instrukcijama žele uništiti Grobare. Gostovanje u Milanu  je idealna prilika za to. Bićemo daleko od srbijanske policije i nakon toga će se znati kome je mjesto na stadionu u Humskoj", za Kurir je izjavio jedan od vođa Alcatraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti