Konačno poznata sudbina Andree Belottija

Produžit će svoj ugovor s Torino

Konačno poznata sudbina Andree Belottija

Endin Čaušević

Italijanski napadač Andrea Belotti ove sezone briljirao u dresu Torina.

Belotti je u dosadašnjem dijelu Serije A postigao 13 golova i nalazi se na meti mnogih evropskih klubova. U posljednje vrijeme dosta se špekuliše o tome da će Belotti napustiti Torino, ali čelnici ovog kluba prije toga žele dobro da se osiguraju.

Naime, čelnici Torina potvrdili su danas da će Belotti produžiti svoj ugovor s ovim klubom, te da će njegova otkupna klauzula biti nevjerovatnih 90 miliona eura. Svjesni su da će ga teško zadržati u timu, pa su odlučili na pravi način da se osiguraju.

"Postigli smo dogovor za njegov novi ugovor i u narednim danima će biti zvanična potvrda. Dugo vremena smo pregovarali, ali nadam se da je sada to gotovo", poručili su iz Torina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi