Konačno poznata Wengerova sudbina u Arsenalu

Želi ostati još jednu sezonu

Konačno poznata Wengerova sudbina u Arsenalu

E. Čaušević

Francuski stručnjak Arsene Wenger već nekoliko sedmica nalazi se na udaru navijača Arsenala koji traže od njega da napusti klub.

Arsenal ni ove sezone neće uspjeti osvojiti titulu prvaka Engleske i navijači londonskog kluba su izgubili strpljenje što se tiče Wengera. Francuskom stručnjaku na kraju ove sezone ističe ugovor sa Topnicima, a jučer je za engleske medije izjavio da će veoma brzo saopštiti svoju odluku da li će ostati u Arsenalu.

The Sun je danas prenio da je Wenger odbio potpisati novi dvogodišnji ugovor koji mu je ponudio klub, već da je zatražio da dobije ugovor na još jednu godinu. To znači da će francuski stručnjak gotovo sigurno i naredne sezone biti trener londonske ekipe.

Ukoliko se ispostavi da su ove informacije tačne one se sigurno neće svidjeti većini navijača koji se nadaju da će Wenger otići na kraju sezone. Ipak, čini se da Francuz želi pokušati i naredne sezone da osvoji titulu prvaka Engleske nakon skoro 13 godina. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi