Konačno riješeni problemi: Veladžić stekao pravo nastupa za Mladost

Težak period je iza njega

Konačno riješeni problemi: Veladžić stekao pravo nastupa za Mladost

S. Mlaćo

FK Mladost dobio je veliko pojačanje za nastavak sezone. Naime, pravo nastupa za Dobojlije je stekao nekada velika nada FK Sarajevo Demirel Veladžić.

Veladžić je sa Koševa otišao u portugalski Leixoses, no nije se to pokazalo kao pravi potez.

Na kraju se vratio u Mladost kako bi oživio karijeru, no nastali su problemi sa papirima. Portugalci su sve 'kočili', vrijedna administracija Mladosti se nije predavala, pa je na kraju mladi nogomtaš dobio slobodne papire i konačno je registrovan.

Već danas će biti u kombinaciji za duel sa Radnikom iz Bijeljine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sav ovaj period Veladžić je vrijedno radio i spreman dočekuje nove izazove. Iza njega je težak period u karijer, no u Mladosti mu vjeruju i nadaju se da će se vratiti u staru dobru formu kada je bio jedna od najvećih nada bh. nogometa.

Top Komentari

Brazuka
Bravo momce
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi