Konačno se pojavio klub koji javo priznaje da želi Mbappea

Trener evropskog velikana priznao

Konačno se pojavio klub koji javo priznaje da želi Mbappea

Pola Evrope ovog ljeta se otima za napadača Monaca Kyliana Mbappea.

Mladi, 18-godišnji fudbaler, ima nevjerovatan potencijal i može igrati u bilo kojem klubu na svijetu. Za njegove usluge zainteresovane su između ostalog ekipe Real Madrida, Manchester Uniteda, Cityja, Arsenala i PSG-a, a upravo trener ove zadnje Unai Emery priznao je da silno želi Francuza u svojim redovima.

"Kada govorimo o eventualnom transferu Mbappea u Španiju, pominju se samo Real i Barcelona. Ipak, ja sam u PSG-u i ja kažem 'Šta bi moglo biti ljepše od Francuza u mom timu?'", rekao je Emery pa nastavio:

"Sa dužnim poštovanjem za Monaco, Mbappe bi trebao doći u PSG, njegova porodica je ovdje. Njegovi roditelji žive ovdje, išao je ovdje u akademiju. Kada govorimo o osjećajima, strašću i želji - šta može biti ljepše od predstavljanja svog grada? Ne znam da li Mbappea žele Real, Barca, Tottenham ili Arsenal, ali ako će napustiti Monaco, ja kažem 'Šta je bolje za njega, za Francusku, za PSG od ujedinjenja kluba i igrača?'", poručio je Emery.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi