Konjić: Zbog vrućina će nam biti potrebna široka klupa

Igramo tri teške utakmice u deset dana

Konjić: Zbog vrućina će nam biti potrebna široka klupa

Muhamed Konjić istinski se raduje velikom spektaklu u Brazilu čiji dio će biti i naša najbolja reprezentacija. 

Nekadašnji stoper reprezentacije veliki je optimista iako se pomalo pribojava neiskustva naših igrača obzirom da smo mi jedini debitanti na Mundijalu.

„Izvukli smo jednog od favorita za naslov, ali ne i neprolaznu grupu. Šanse za drugo mjesto su velike jer se sa Iranom i Nigerijom sigurno možemo nositi. Pomalo se iskreno pribojavam neiskustva naših igrača koji će prvi put igrati na velikoj smotri, a dobra stvar u svemu je što je tu gospodin Ivica Osim sa ogromnim iskustvom koji će sigurno pripomoći,“ kazao je Konjić, te dodao:

„Selektor ima još pola godine da pokuša pronaći nekoliko adekvatnih pojačanja za reprezentaciju jer na brazilskim vrućinama igramo tri utakmice u petnaest dana i sigurno nam je potrebna širina na klupi.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.