Kontakti uspostavljeni: Željezničar želi Matjašiča, ali nije jedini

Plavi traže pojačanja

Kontakti uspostavljeni: Željezničar želi Matjašiča, ali nije jedini

Adnan Beganović

Slovenački krilni fudbaler Jure Matjašič nalazi se na meti sarajevskog Željezničara.

Iako je sezona u Premijer ligi već počela u sarajevskom Željezničaru još uvijek nisu zaključili transfer rok, a prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba na meti plavih s Grbavice je pomenuti slovenački fudbaler.

Čelnici višestrukog bosanskohercegovačkog prvaka uspostavili su kontakte sa Matjašičem što je za SportSport.ba potvrdio i njegov menadžer Denis Selimović koji je za ekipom s Grbavice u sezoni 2009/2010 stigao do titule prvaka naše zemlje.

"Istina je, Željezničar želi Matjašiča i uspostavljeni su kontakti. Međutim, nije Željo jedini koji želi ovog fudbalera. Za njegovim uslugama zainteresirani su i Koper, te Olimpija. Vidjet ćemo, u narednih sedam dana sve će biti riješeno, a svakako će igrač imati posljednju riječ", izjavio je Selimović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na kraju podsjetimo da je ovaj fudbaler u dosadašnjoj karijeri nastupao za Dravu Ptuj i Zavrč.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije