Kontakti već uspostavljeni, Milan ostaje bez Donnarumme?

Žele ga velikani

Kontakti već uspostavljeni, Milan ostaje bez Donnarumme?

Edmir Škorić

AC Milan navodno već razmišlja o prodaji mladog golmana, a uostalom stigli su i prvi kontakti...

Milan želi da popravi svoju korporativnu bilancu i spreman je da se odrekne talentovanog itaijanskog golmana već ovog ljeta, a interesi postoje i to od strane Real Madrida, PSG-a i Chelseaja.

Za Donnarummu su se i ranije interesovali velikani, ali je tada mladi čuvar mrežre odlučio da potpiše novi ugovor, no Mino Raiola već je u kontaktu s klubovima koje smo nabrojali.

Navodno je Chelsea najkonkretniji za sada i nudi Donnarummi godišnje čak osam miliona eura. Situaciju prati i Juventus, koji namjerava također da dovede kvalitetnog čuvara mreže za budućnost.

Donnarumma je izuzetno važna karika u Milanu, ali jednostavno Rossonerima je neophodan novac, a Italijan se smatra pravim kapitalcem od kojeg bi se moglo ozbiljno zaraditi.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi