Kopić: Bili smo bliže trijumfu

Premijer liga, 12. kolo

Kopić: Bili smo bliže trijumfu

Adnan Beganović

Čelik i Široki Brijeg jučer su na Bilinom polju podijelili bodove, a pored dobre fudbalske predstave kojoj su samo nedostajali golovi, susret je obilježila i nervozna atmosfera među igračima obje ekipe.

„Utakmica je bila prava prvenstvena, nama su bodovi bili potrebni, no ipak nismo uspjeli slaviti. Odigrali smo po mom mišljenju najbolju domaću utakmicu protiv protivnika koji nije slučajno u vrhu tabele, ali nismo uspjeli postići pogodak koji bi nam donio tri boda“, rekao je za SportSport.ba trener Čelika, Omer Kopić i dodao:

„Nedostajao nam je prvi strijelac ekipe, Rajko Vidović, i to se na kraju pokazalo odlučujućim. Što se tiče suđenja, nemam ništa konkretno reči, osim toga da bih bio presretan da se Čeliku sudi na gostujućim terenima kao što se jučer sudilo na Bilinom polju. Gdje god odemo u goste sudije nas „masakriraju“, a na Bilinom polju sve ekipe imaju evropsko suđenje. Ponavljam, moja jedina želja je da i mi imamo suđenje u gostima kao što imaju naši gosti na Bilinom polju.“

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.