Kopić: Bod bi nam mnogo značio

Premijer liga, 8. kolo

Kopić: Bod bi nam mnogo značio

Adnan Beganović

Jedan od najzanimljivih susreta u 8. kolu Premijer lige odigrat će večeras na Koševu Sarajevo i Čelik. Sarajevu su bodovi potrebi kako bi uhvatilo priključak sa vodećim ekipama, dok Čelik u svakom susretu, pa tako i ovom traži slamku spasa.

„Svaka utakmica za nas je kvalifikacijska. U nezavidnoj smo poziciji tako da u svakom susretu moramo težiti pozitivnom rezultatu. Sarajevo je favorit, no mi se nećemo predati bez borbe“, rekao je trener Čelika, Omer Kopić za naš portal te dodao:

„ Svaki rezultat sem poraza za nas bi bio fenomenalan, što ne znači da ćemo se na Koševu braniti. Pokušat ćemo sve da postignemo pogodak i ukoliko u tome uspijemo, mislim da nećemo izgubiti. Imamo veliku prazninu u veznom redu i tu leži najveći problem u igri naše momčadi. Treninzima se priključio iskusni Šabić, tako da smatram da ćemo u narednim kolima, kada Šabić bude spreman za nastup, biti puno jači."


Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.