Kopić: Čelik ostaje u Premijer ligi

Sezona za zaborav na Bilinom polju

Kopić: Čelik ostaje u Premijer ligi

Još jedan velikan našeg nogometa grčevito se bori za opstanak. Ove sezone su svi u Čeliku nagovještavali borbu za sami vrh, ali su oni unatoč tome pri samom dnu tabele.

„Zaista smo loše odigrali ovu polusezonu, dosta smo bodova izgubili kući i to je bio jedan od većih problema. Mi smo u nekim utakmicama igrali odlično, ali nismo imali sreće i ostali smo bez bodova. Jedan od razloga za slabe igre je i to što nam u početku nije bilo ni Jacksona“, smatra trener zeničkog premijerligaša Omer Kopić.

Kako će Čelik izgledati u nastavku sezone?

„Mi ćemo dati sve od sebe da se odvojimo od donjeg dijela tabele. Pokušat ćemo dovesti neka pojačanja, ali trebamo vidjeti hoće li neki igrači otići i gdje će nam biti potrebna pojačanja. Ipak, jedino što mogu reći da sigurno nećemo ispasti“.

Kakvu saradnju imate sa Šabićem?

„Sigurno je da je Čelik napravio veliki posao kada su ga postavili za direktora. On je jedno veliko fudbalsko ime, koji ima volje da radi. On voli Čelik i učinit će sve da ga vrati na puteve stare slave“.

Možete nam reći koliko su vam nedostajali navijači?

„To nam je bio najveći gubitak kada su navijači najavli štrajk. Ne bih ulazio u to ko je tu u pravu, ali bez njih smo puno slabiji. Svi znaju da imamo sigurno najvjerniju publiku u BiH. Iskreno se nadam da će od početka drugog dijela sezone biti ponovo sa nama i da ćemo zajedno proslaviti dosta pobjeda“, rekao je trener Čelika Omer Kopić za SportSport.ba.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.