Kopić: Idemo se nadigravati

Premijer liga, 18. kolo

Kopić: Idemo se nadigravati

Adnan Beganović

Nakon što su u prošlom kolu na Bilinom polju odigrali sjajnu utakmicu protiv Rudara, fudbaleri Čelika danas će u Banja Luci snage odmjeriti sa vodećim Borcem, a trener crveno-crnih, Omer Kopić, najavljuje otvorenu igru.

"Pružili smo sjajnu igru protiv Rudara i na krilima uvjerljive pobjede protiv momčadi iz Prijedora idemo u goste trenutnom lideru Premijer lige. Borac je favorit i o njihovoj kvaliteti govori položaj na tabeli, no mi se nećemo predati", rekao je Kopić za SportSport.ba i dodao:

"Prije početka nastavka sezone najavljivao sam da ćemo u svakom susretu igrati za gol više, pa će tako biti i sutra u Banja Luci. Idemo se nadigravati i ako nas Borac pobjedi u fer igri čestitat ćemo mu i okrenuti se narednom susretu."

Šef struke Čelika u duelu sa Borcem neće moći računati na usluge stopera Bojana Markovića koji ima tri žuta kartona, ali ostali igrači na raspolaganju su Kopiću.

"Jedini igrač na kojeg ne mogu računati je Bojan Marković. Ima tri žuta kartona pa mora preskočiti duel s Borcem. Ostali igrači su mi na raspolaganju i još uvijek nisam siguran koji će jedanaest istrčati na teren", zaključio je Kopić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.