Kopić: Ispunili smo cilj, no nema opuštanja

Čelik u Modriči uzeo zlata vrijedne bodove

Kopić: Ispunili smo cilj, no nema opuštanja

Adnan Beganović

Zenički Čelik pogotkom Darij Purića svlado je u Modriči istoimenu domaću ekipu, te tako najvjerovatnije došao do bodova spasa. Odmah nakon susreta za SportSport.ba trener Čelika, Omer Kopić, izjavio je da su ovi bodovi za njegovu momčad od ogromnog značaja, ali da još ništa nije riješeno što se tiče opstanka u društvu najboljih

"Napokon smo se i mi domogli gostujućih bodova. Bilo je teško i igra obje momčadi nije bila na zavidnom nivou, no na kraju se sve brzo zaboravlja, a samo se bodovi pamte", rekao je Kopić za SportSport.ba i dodao:

"Iskren da budem, pribojavao sam se ovog susreta. Pritisak na mojim igračima je veliki i teško se nositi sa istim. Mislim da će nas ova pobjeda koliko, toliko rasteretiti, te da ćemo u nastavku prvenstva pružati još bolje igre. Došli smo do velika tri boda, no još ništa nije gotovo. Prvenstvo je dugo i svaki kiks na domaćem terenu bi nas opet bacio pri samo dno premijerligaške tabele."

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti