Kopić: Možemo napraviti iznenađenje

Premijer liga, 6. kolo

Kopić: Možemo napraviti iznenađenje

Adnan Beganović

Debi susret starih rivala danas će u Mostaru odigrati Velež i Čelik. Iako su Rođeni vodeći na tabeli iz redova zeničkog premijerligaša dolaze optimistične izjave.

„Dolazimo u Mostar spremni napraviti iznenađenje. Velež jeste vodeći na tabeli i igre koje su pokazali fudbaleri mostarskog premijerligaša u prvih pet kola dovoljan su pokazatelj snage te momčadi, ali mislim da smo spremni danas iznenaditi“, rekao je trener Čelika, Omer Kopić, za SportSport.ba te dodao.

„Pauzu u Premijer ligi iskoristili smo na najbolji mogući način. Radili smo žestoko i mislim da će se to danas vidjeti na terenu. Odigrali smo prijateljski susret protiv banovičke Budućnosti i na toj utakmici uigravali smo neke varijante za danas. Ponavljam, Velež je favorit, ali mi sigurno ne dolazimo s bijelom zastavom."

Gospodine Kopiću, Velež je u ovoj sezoni goropadan na svom terenu. Tri utakmici u Vrapčićima i 13 postignutih golova i samo dva primljena. Kako se danas oduprijeti Veležu?

„Upravo to što ste rekli dovoljno govori o jačini našeg današnjeg protivnika. Iako nam zbog povrede neće igrati Nikić, mi ćemo u utakmicu ući otvoreno. Došli smo se nadigravati i mislim da samo takvom igrom možemo parirati Veležu. Ukoliko se zatvorimo, onda sigurno nećemo do povoljnog rezultata, a to bi za nas bio i neriješen ishod.“.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.