Kopić: Na Grbavicu bez bijele zastave

Premijer liga, 16. kolo

Kopić: Na Grbavicu bez bijele zastave

Adnan Beganović

Zenički Čelik nakon jako loše jeseni, proljetni dio prvenstva otvorit će na Grbavici. Susret starih rivala, Željezničara i Čelika, uvijek je pobuđivao veliku pažnju javnosti, a tako će sasvim sigurno biti i ovaj put.

Šef stručnog štaba Čelika, Omer Kopić, pred subotnji susret optimistično je raspoložen, a u razgovoru za SportSport.ba najavio je otvorenu igru svojih izabranika na Grbavici.

"Spremni smo i na Grbavicu dolazimo bez bijele zastave. Respektujemo našeg domaćina, no mislim da smo pripreme odradili sjajno te da ćemo se već na Grbavici sportskoj javnosti predstaviti u jednom novom svjetlu", rekao je Kopić za naš portal i dodao:

"Svi govore da nemamo šta izgubiti na Grbavici, no ja ne dijelim takvo mišljenje. Imamo itekako šta izgubiti jer nama je svaka utakmica jako važna i na svakoj ćemo ići na pobjedu. Ponavljam, uz dužno poštovanje prema Željezničaru i njihovim igrama u ovoj sezoni, mi na Grbavicu dolazimo po pozitivan rezultat".

Šef struke zeničkog kluba u subotu će moći računati na sve igrače, izuzev Dure, a ono što posebno raduje Kopića je povratak na tribine najvjernijih Čelikovih navijača.

"Svi momci su mi na raspolaganju izuzev Dure i siguran sam da će oni koji istrče na teren pokazati kako se brane boje svog kluba. Naši navijači najavili su povratak na tribine i to nam mnogo znači. Očekujemo njihovu veliku podršku već na Grbavici, a mi ćemo doista dati sve od sebe kako bismo ih obradovali", zaključio je Kopić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.