Kopić: Nemamo pravo na kiks

Premijer liga, 17. kolo

Kopić: Nemamo pravo na kiks

Adnan Beganović

U okviru 17. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine zenički Čelik sutra će dočekati Rudar iz Prijedora. Izabranicima Omera Kopića pobjeda je imperativ, a sam Kopić uvjeren je da će do iste njegova momčad i doći.

Početkom sezone ni najveći pesimisti nisu vidjeli Čelik u borbi za goli premijerligaški status, no danas su stvari mnogo drugačije. Sutra na Bilino polje dolazi Rudar iz Prijedora i ovaj susret od ogromne je važnosti za zeničkog premijerligaša.

"Susret sa Rudarom, ali i svaki drugi do kraja sezone za nas je od ogromne važnosti. Moramo slaviti, jednostavno smo u takvoj poziciji da bi nas svaki kiks na Bilinom polju gurno prema nižem rangu", rekao je za naš portal Omer Kopić i dodao:

"Igrači su pod velikim pritiskom, ali sam siguran da će znati odgovoriti na isti te da će bodovi ostati na Bilinom polju. Ekipa Rudara na gostovanjima igra klasični "bunker" i veoma teško ga je probiti, ali naći ćemo rješenje. Potrebna nam je velika podrška s tribina pa zbog toga i ovim putem pozivam navijače da nam pomognu, a ja obećavam u svoje ime i u ime igrača da ćemo ih na kraju obradovati. Svi igrači su mi na raspolaganju, pa i Duro koji je pauzirao u duelu sa Željezničarem i zbog toga sam optimista".

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.