Kopić očekuje nastavak niza

Na Bilinom polju gostuje Sarajevo

Kopić očekuje nastavak niza

U jednom od derbija ovog kola Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine na Bilinom polju snage će odmjeriti stari rivali Čelik i Sarajevo.

Čelik se sa nekoliko dobrih rezultata sklonio iz opasne zone ispadanja, a zenička ekipa već četiri utakmice u nizu ne zna za poraz.

"Raduje me što ovako važan susret dočekujemo u pozitivnoj atmosferi. U posljednjih nekoliko kola igramo u velikoj formi i očekujem da se taj niz nastavi i sutra protiv Sarajeva. U goste nam dolaze stari sportski rivali, koje izuzetno cijenim. Međutim, uvjeren sam kako ćemo doći do pobjede i nova tri boda jer, kako sam rekao, igramo u dobroj formi, ali i pred svojim navijačima, koji su nam uvijek bili dodatna snaga", kazao nam je trener Čelika Omer Kopić.

U Čeliku svi željno čekaju gostovanje Sarajeva, tim prije što Kopić na raspolaganju ima kompletan igrački kadar, s obzirom na to da nema povrijeđenih, ni suspendovanih fudbalera.

Susret 23. kola Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine između Čelika i Sarajeva na programu je sutra, sa početkom u 18 sati na stadionu Bilino polje.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.