Kopić: Ovo su nam važni bodovi

Čelik preokretom do pobjede nad Slobodom

Kopić: Ovo su nam važni bodovi

Čelik je uspio preokrenuti rezultatski minus protiv Slobode na svom Bilinom polju i uspio uzeti tri boda protiv direktnog konkurenta u borbi za opstanak.

Tuzlaci su šokirali Bilino polje četiri minute prije odlaska na odmor, kada je Mostarlić iskoristio grešku domaćeg golmana Bilobrka i poentirao za 0:1. Međutim, Zeničani su u nastavku uspjeli preokrenuti rezultat i slaviti golovima Obuće i Jamaka.

"Prvo poluvrijeme smo odigrali ispod očekivanja, a Sloboda je to znala iskoristiti. Pogotovo smo slabo odigrali na sredini terena, pa su naši napadači ostali odsječeni. Ipak, u nastavku smo smogli snage za preokret, a pogodili smo i sa izmjenama. Moram reći da sam veoma zadovoljan načinom na koji smo pristupili igri u drugom dijelu i došli do tri boda, koja bi se na kraju sezone mogla pokazati kao odlučujuća u borbi za opstanak", rekao je trener Čelika Omer Kopić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.