Kopić: Potrebna nam je podrška Robijaša

Pobjedom protiv Modriče izaći iz rezultatske krize

Kopić: Potrebna nam je podrška Robijaša

Adnan Beganović

Novi šef stručnog štaba zeničkog Čelika, Omer Kopić, preuzeo je grogiranu momčad, ali u razgovoru za SportSport.ba istakao je da vjeruje u igrače te da se nada da će već nakon susreta s Modričom njegova ekipa izaći iz krize.

„Situacija je teška, nalazimo se u velikim problemima ali ja doista vjerujem u ljude s kojima radim, vjerujem u igrače koje sam zatekao u timu i iskreno se nadam da ćemo pobjedom protiv Modriče najaviti izlazak iz rezultatske krize“, rekao je za naš portal novi trener crveno-crnih Omer Kopić i dodao:

„Znam da su naši vjerni navijači razočarani rezultatima, ali ja ih pozivam da nam pomognu jer samo zajedno možemo izaći iz ove krize. U ovom trenutku najpotrebnija nam je podrška s tribina, a ja mogu garantovati da će igrači dati sve od sebe kako bi opravdali očekivanja naših navijača. Mislim da imamo tim koji ne zaslužuje biti na dnu tabele i da ćemo u nekoliko narednih kola popraviti naš bodovni saldo“.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.