Kopić: Pritisak nas sputava

Premijer liga, 8. kolo

Kopić: Pritisak nas sputava

Adnan Beganović

Zenički Čelik sinoć je na Koševu pao bez ispaljenog metka. Krizi Zeničana ne nazire se kraj, igrački kadar je nekvalitetan, a za to najveću krivnju snosi Uprava, koju po svemu sudeći ovakvo stanje u nekada „velikom“ klubu ne zabrinjava.


„Šta da vam kažem. Sve ste vidjeli, momci su dali maksimum ali ni to nije dovoljno. Nedostaje nam kvalitetnih igrača, pogotovo u veznom redu kako bi se „iščupali“ sa dna premijerligaške tabele“, rekao je Kopić za naš portal te dodao:

„U susretu sa Sarejevom i nismo bili toliko loši, ali nemamo onog „pakera“, igrača koji će dati taj zadnji pas. Igramo za oko lijepo na gostujućim terenima, a u Zenici nismo ni blizu takve igre. Pritisak je veliki i teško se istom oduprijeti. Slijedi nam u prvenstvu duel s Laktašima i tu moramo slaviti, mada neće biti lako. Najteže je kad se mora, a to se pokazalo i u meču sa Olimpikom. Ne preostaje nam ništa drugo osim da radimo i da se „stisnemo“ do kraja polusezone, a onda ukoliko želimo da ostanemo u društvu najboljih moramo dovesti nekoliko kvalitetnih igrača.“

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti