Kopić: Sreća je bila na našoj strani

Prvi trijumf Čelika

Kopić: Sreća je bila na našoj strani

Adnan Beganović, foto: Dado Ruvić

Pet kola trebalo je fudbalerima Čelika da osjete slast pobjede. Danas je na Bilinom polju gostovala vrlo dobra momčad Modriče, a Čelik je minimalnom pobjedom od 1:0 pobjegao sa dna tabele.

Odmah nakon završetka susreta i prve “trice” na kontu Zeničana kontaktirali smo novog trenera Omera Kopića, koji je za SportSport.ba rekao:

“Od svega je najbitnije da smo konačno došli do pobjede. Bilo je teško, igrači su pod velikim pritiskom i to se osjeti na njihovoj igri. Danas smo ugostili sjajnu ekipu Modriče i tek sada sam siguran da njihovi rezultati iz prva četiri kola nisu slučajnost. Na našu veliku sreću postigli smo pogodak na otvaranju susreta i do kraja smo uspjeli sačuvati stečenu prednost. Moram da kažem da su u drugom dijelu gosti iz Modriče bili bolji, ali eto, danas je sreća bila na našoj strani.”

Pobjedi Čelika nije se veselio veliki broj gledaoca na tribinama stadiona Bilino polje. Jug je bio prazan, popularni Robijaši bojkotoju utakmice. Gospodine Kopiću, šta uraditi da Bilino polje u nastavku prvenstva bude ponovo ispunjeno kao nekada?

“Stvarno sam bio žalostan pred početak susreta. Međutim, moje je da što bolje pripremim ekipu i da se nadam da će naši najvjerniji navijači rješiti nesuglasice s Upravom kluba, te da ćemo u nastavku prvenstva opet imati veliku podršku s tribina”. 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.