Kopić: Svi nas hvale, a nigdje bodova

Premijer liga, 10. kolo

Kopić: Svi nas hvale, a nigdje bodova

Adnan Beganović

Zenički Čelik sa još jednog gostovanja vraća se bez bodova. Ovaj put od Čelika bolji je na Policama bio domaći Leotar, no ono što može ohrabriti sve navijača kluba s Bilinog polja je dobra igra, a za naditi se da će i rezultati uskoro biti bolji.

„Odigrali smo doista dobru utakmicu, ali rezultat nas ne mazi. Imali smo svoje prilike i mislim da smo zaslužili barem bod, ali šta je tu je, život ide dalje“, rekao je za naš portal trener Čelika Omer Kopić te dodao:

„Primili smo čestitke od domaćina i od gledaoca za prikazanu igru. Svima njima nije jasno kako smo na dnu tabele, ali vjerujte da bih ja volio da su svi oni rekli da smo očajni, užasni, da nikada nije lošija ekipa dolazila u Trebinje, a da smo bod osvojili. Međutim, tako je kako je i mi iz ove kože ne možemo u drugu. Nadam se da ćemo u narednom kolu upisati trijumf i pobjeći sa dna tabele“.

Čelik u osmini finala Kupa Bosne i Hercegovine u srijedu igra protiv Slavije i brani prednost od jednog gola (1:0).

„Mi idemo u Istočno Sarajevo pokušati sačuvati prednost iz prvog meča. Iako nam je prvenstvo prioritet nećemo odustati niti od Kupa jer ko zna šta se može dogoditi u prelaznom roku“, rekao je Kopić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.